Gijsbertsen (033) 286 29 63  
HSM neemt de activiteiten van Gijsbertsen BV over
17 maart 2020
HSM-Gijsbertsen

Hydrauliek specialist HSM BV, met de hoofdvestiging in Utrecht en meerdere vestigingen in Nederland, heeft per 01 januari 2020 Gijsbertsen BV uit Woudenberg overgenomen. Alle activiteiten en werknemers van Gijsbertsen  zijn hiermee onderdeel geworden van de HSM groep. De activiteiten, werkzaamheden en alsmede de contactpersonen van Gijsbertsen  zullen vanuit Woudenberg blijvend en ongewijzigd worden uitgevoerd. De dagelijkse leiding is in vertrouwde handen van oud directeur Ben Rouw, welke vanaf 03-03-1998 de trotse directeur en eigenaar van Gijsbertsen is geweest.

 

Gijsbertsen BV uit Woudenberg is opgericht in 1931 en heeft zich in de afgelopen decennia ’s toegelegd in het ontwikkeling van kippers en afdek systemen en is een specialist in het fabriceren volgens klant specifieke uitgevoerde kippers en containers. De activiteiten in Woudenberg zullen naast de huidige werkzaamheden ook uitgebreid worden met verkoop, service, onderhoud en reparatie van alle Hiab laad- en lossystemen. Door de synergie en het complete productgamma van de bedrijven, in combinatie met een eigen engineeringsbedrijf, kan er volledig naar klantwens geleverd worden.

 

Op 6 maart heeft de officiële overdracht plaatsgevonden waarbij Ben Rouw de sleutels heeft overgedragen aan de nieuwe directeur Hans van Ekris. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben alle personeelsleden kennis met elkaar kunnen maken.

 

HSM-Gijsbertsen